despre noi

Asumându-și valorile europene de calitate și responsabilitate a actului medical, Austromed Clinic reprezintă un stil nou de afaceri, bazat pe răspundere, parteneriat cu medicul și solidaritate cu pacientul. Austromed Clinic se angajează să contribuie activ și critic la revitalizarea sistemului sanitar privat din România.

Doar perfect e suficient!

Coloana vertebrală a Austromed Clinic o reprezintă acuratețea procesării analizelor medicale, corelarea și interpretarea profesionistă a rezultatelor acestora. Austromed Clinic își asumă, fără rezerve, răspunderea față de pacient și medic, obligându-se moral și profesional, să nu facă nici un rabat de la calitatea analizelor medicale și să treacă în planul al doilea orice rațiune economică, atunci când secundele pot hotărî soarta pacientului!

Prin calitatea și promptitudinea, cu care efectuează analizele, Austromed Clinic conferă medicului încrederea și siguranța diagnosticului, baza prescripției unui tratament corect, spre binele pacientului, beneficiarul final al serviciilor de sănătate.

Progres prin parteneriat!

Oferta de servicii a Austromed Clinic se află într-un continuu proces de îmbunătățire și dezvoltare, la care medicii și pacienții participă interactiv. Austromed Clinic analizează și pune în aplicare, din mers, ideile medicilor și pacienților în beneficiul ambelor părți. Astfel, oferta Austromed Clinic se metamorfozează pas cu pas în pachete optime de soluții, menite să rezolve eficient problemele clienților săi.

Dedicat pacientului!

Toți pacienții sunt bineveniți și tratați în mod egal, indiferent de vârstă, rang social, naționalitate sau rasă. Demnitatea și timpul pacientului sunt respectate și grijile acestuia luate în serios. Austromed Clinic acordă o atenție specială pacienților în vârstă sau cu handicap fizic, pe care îi scutește de efortul deplasării la laborator prin recoltări la domiciliu.

Asistentele de recoltare sunt profesioniste de excepție. Recoltează probele în condiții de maximă igienă și confort, indiferent de vârsta și constituția pacientului. Nici mamele nu trebuie să își facă griji: copii lor, chiar și sugarii vor avea parte de cel mai plăcut tratament.

Echipa e totul!

Austromed Clinic își selectează și îngrijește cu atenție potențialul uman, pentru că în spatele succesului nu poate sta decât o echipă de profesioniști responsabili, cu dragoste față de pacienți și munca pe care o prestează. Echipa Austromed este bine sudată, excelent calificată profesional, atentă la fiecare detaliu și își respectă pacienții.

O preocupare de bază a Austromed Clinic este îmbunătățirea și îmbogățirea permanentă a nivelului de cunoștințe al personalului.
Austromed Clinic încurajează moral și financiar creativitatea și aplicarea ideilor izvorâte din potențialul științific și experiența specialiștilor săi.

[/su_note]

 

Notă privind drepturile de proprietate intelectuală: © austromed holding, toate drepturile rezervate