Comunicat pentru pacienti privind pandemia de Coronavirus

Dragi Pacienti!

Evenimentele cauzate de pandemia Coronavirus ne pun viata sociala si economica la grea incercare. Masurile de izolare, menite sa opreasca raspandirea virusului si sa va protejeze sanatatea, genereaza, pe langa efectul dorit, un disconfort psihic care se accentueaza cu trecerea timpului. Nimeni nu poate spune cu exactitate cat va dura aceasta situatie. Cu atat mai important este sa stiti ca nu sunteti singuri, ca in aceasta perioada dificila aveti cui sa va adresati, cu cine schimba un gand, de la cine primi un sfat, o incurajare.

Echipa medicala a laboratorului Austromed, nevoita, la randul sau, sa isi reduca activitatea cu publicul, ramane alaturi de dumneavoastra si in aceste vremuri exceptionale, asa cum si dumneavoastra, pacientii nostri dragi, ne-ati acordat toata increderea in vremuri normale. Medicii nostri va stau zilnic la dispozitie, telefonic, prin e-mail si social media, pentru a va deschide o fereastra de comunicare si suport moral.

Oricand veti simti nevoia, contactati-ne prin urmatoarele mijloace:

  • Telefonic: 0720044566 / 0732338866
  • e-mail: receptie@austromed.ro
  • WhatsApp: 0732338866

Desigur, va stam in continuare la dispozitie cu serviciile noastre de laborator. Pentru a va asigura protectia contra infectiei cu Coronavirus, recoltarile la sediul din strada Mihai Eminescu 156 vor avea loc numai cu programare si in conditii speciale de igiena. Termenele de recoltate vor fi astfel programate, incat sala de recoltare sa fie integral dezinfectata dupa fiecare pacient. De aceea, numarul zilnic de pacienti va fi limitat si va rugam sa aveti intelegere pentru situatia in care nu veti fi programat in ziua solicitarii.

Va multumim pentru incredere si suntem cu gandul la dumneavoastra, dorindu-va sa treceti cu bine aceasta perioada si sa ne revedem cat mai curand in conditii de normalitate!

Echipa austromed clinic