servicii Viena

De peste 15 ani patronajul Austromed concepe și implementează metode de management spitalicesc în UE, performanța sa de referință fiind modernizarea managementului celui mai complex spital universitar din Europa, “AKH-Universitätskliniken Wien”. Patronajul Austromed și-a câștigat astfel încrederea elitei medicale din Viena, încredere, de care, acum, beneficiază și societatea subsidiară Austromed.

Austromed a încheiat convenții de parteneriat cu cei mai respectați medici vienezi din spitalele “AKH-Universitätskliniken Wien”, “Privatklinik Döbling” și “Evangelisches Krankenhaus”.

În baza acestor parteneriate, Austromed organizează pentru pacienții din România servicii spitalicești în Viena în domeniile de mai jos:

  • neurochirurgie
  • ortopedie, inclusiv chirurgie ortopedică sportivă
  • chirurgie generală
  • chirurgie infantilă
  • chirurgie toracică
  • chirurgie cardio-vasculară
  • transplant de organe
  • diagnostic și tratament oncologic
  • recuperare medicală

Serviciile includ suportul logistic pentru transportul și cazarea pacienților și însoțitorilor.

Actul medical este asigurat de medici cu recunoaștere internațională și carieră universitară de excepție, cu practică îndelungată în utilizarea echipamentelor moderne de investigație și tratament.

Actul medical este înnobilat de normalitatea, cu care este respectat pacientul, căldura umană și discreția, cu care este înconjurat. Îngrijirea staționară și igiena impecabilă favorizează fizic și psihic vindecarea pacientului și înlătură riscul de infecție nozocomială. O atenție deosebită se acordă în spitalele din Viena prevenirii și calmării durerii, evitarea oricărei suferințe a pacientului.

Începand cu 2005 Austromed a asigurat cu succes astfel de servicii pentru pacienți români, cu rezultate medicale de excepție, care le-au permis revenirea la un trai normal, sănătos. Austromed tratează cu confidențialitate absolută datele personale și medicale ale pacienților săi, de aceea vă rugăm să înțelegeți, că nu putem face publică o listă a acestora.

Pentru solicitări vă stă la dispoziție patronajul Austromed prin următoarele date de contact:

E-Mail: amh@austromed.ro

Mobil: 0732 33 88 55

Austromed se obligă să trateze cu maximum de seriozitate și confidențialitate orice informație legată de pacienți, în orice fază a relației, fie preliminară, fie contractuală, cât și după încheierea serviciilor, fără limită de timp.

Formulare:

AMC servicii viena PGC vers1110 F AMC servicii viena PGC vers1110 B