dotări

  ARCHITECT c8000

Centrul de analize automat Abbot Architect c8000 este star-ul analizoarelor din clasa superioară: lucrează peste 100 de teste de chimie clinică, imunologie, toxicologie, droguri și medicamente. Analizorul are o capacitate de procesare de 1.200 teste pe oră. Utilizarea reactivilor Abbott garantează fidelitate maximă analizelor Austromed Clinic!

Analizorul multiparametric ABX Pentra 400, disponibil pentru chimie clinică de rutină și de specialitate, a fost evaluat din punct de vedere al performanței conform Clinical and Laboratory Standards Institute (CLSI). Pentru a îndeplini cerințele de precizie crescută a măsurătorilor fotometrice, HORIBA ABX a ales tehnologia holografică dezvoltată în colaborare cu HORIBA JOBIN YVON. Analizorul are o capacitate de procesare de până la 420 de teste/oră și modul ISE inclus.

pentra-400

Analizorul Abbott CEL-DYN 3700 SL are cele mai avansate funcționalități de analize hematologice. Efectuează simultan – optic și prin impedanță – numărători de leucocite. Analizorul procesează complet automat 25 de parametrii la o capacitate de 90 teste pe oră. Pe lângă analiza completă de reticulocite aparatul generează harta colorată a populațiilor și indicații pentru limfocite atipice și celule imature.

PENTRA 80 XL este un analizor de hematologie ce detectează 26 de parametri și tranzitează complet automatizat 80 de probe pe oră. Raportul de diluare customizat al lui Pentra XL 80 permite prelungirea automată de liniaritate, și elimină nevoia de diluție manuală a probelor out-of-range. Pentru a oferi o soluție completă pentru cerințele de laborator, ABX Pentra XL 80 include, de asemenea un sistem de gestionare a datelor, care permite validarea rezultatelor la bord. PENTRA 80 XL
Analizorul automat de imunologie IMMULITE, bazat pe principiul chemiluminiscenţei, analizează 100 parametrii și are o capacitate de procesare de 120 teste/oră. Detectează concentraţii extrem de scăzute datorită sensibilității de 10-21 moli/l.
bio-flash BIO-FLASH este un analizor complet automatizat pentru analizele din patologia infecțiilor și autoimunitate. Separarea magnetică a particulelor cu detecția rapidă prin chimiiluminiscență, oferă performanțe clinice excepționale, oferind analize cu sensibilitate ridicată. Cu reactivi la bord și curbe de calibrare stocate, BIO-FLASH oferă o cuantificare precisă și o gamă dinamică largă a analizelor.
IL ACL 7000

Analizor automat de coagulare Beckam Coulter efectuează 13 tipuri de teste cu o capacitate de procesare de 175 teste pe oră.
 
  MICROTECH 648 ISO

Analizorul automat de electroforeză MICROTECH 648 ISO INTERLAB este printre puținele dispozitive la nivel mondial, care efectuează la înaltă performanță cele mai complexe analize de electroforeză, precum isoenzime, proteine urinare neconcentrate și LCR.
ABX Diagnostics MICROS 60 este aparat de hematologie, complet automatizat, cu un spectru 18 parametrii și o capacitate de prelucrare de 60 de teste pe oră.  
  DREW DS5

Analizor automat ultraperformant, specializat în monitorizarea diabetului prin detectarea HbA1c. Analizorul detectează simultan și prezența fracțiilor HbS si HbC.

EasyLite analizor automat pentru determninarea ionilor (Na, K, Cl, Li).
   DIRUI H-100

Analizor automat de urini integrat funcțional în rețeaua de procesare computerizată a datelor de laborator.

 

Notă privind drepturile de proprietate intelectuală: © austromed holding, toate drepturile rezervate